Vil du omlokalisere dit gods ved hjælp af træemballage eller plastpaller?

I transportindustrien går arbejdet primært ud på at forbedre transporteringsvilkårene, således at processen fremskrider så ubesværligt og på samme tid går på så lidt tid som det overhovedet er muligt. Det er også med det i tankerne, at det er ekstremt betydningsfuldt at vælge de mest velegnede paller af den grund, at de forskellige former for paller har uens fordele.

Indlægget her kigger på såvel plastpaller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28} som træemballage {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} i skikkelse af europaller {http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25}. Med udgangspunkt i de transporterede varer såvel som selve transportmetoden, er det jo ej alle palletyper, der er tilstrækkelige.

Træemballagens største styrke er, at miljøet hjælpes af europaller. Europallerne er nemlig enormt kostbare som returpaller, idet de kan benyttes mange gange og stadig bevare den samme kvalitet. Dertil kommer desuden, at fragt af gods ved hjælp af træemballage nedbringer kuldioxidmængden forbundet med transport med op til en tredjedel.

Derimod anvendes plastpaller almindeligvis som engangspaller, idet de ej er så langtidsholdbare som europallerne. De vejer til gengæld meget mindre, og de er derfor det bedste valg til luftfragt, idet den tilladte totalvægt her er fast. De har derudover det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej mærkes af vind og vejr, fordi dvs., at de vejer det samme og har samme rumfang, uanset hvad enten der er regn eller sol.

Der er derudover ikke behov for, at du, at du udelader naturhensyn, udelukkende på grund af, at du helst vil have plastpaller og ikke europaller. Gode plastpaller fremstilles nemlig af sprøjtestøbt plast, som er 100 procent genbrugbart. Er det plastpaller eller europaller, som er mest praktiske til dit konkrete dit behov? Den afgørelse må være helt styret af, hvad du helst vil købe.