Vil du helst bruge EUR-paller eller en europalle?

Såfremt det kommer til godsfragt, er der mange gange en udveksling af varierende synspunkter vedr. hvad for en løsning, der er den bedste. Enkelte vælger f.eks. udelukkende store godsskibe, og de resterende foretrækker flytransport. Ens for dem alle er det imidlertid, at det uagtet fragtmetoden er vigtigt med robuste paller » http://www.jyskpalleimport.dk/default.asp, i fremragende kvalitet, hvor de fragtede varer kan stilles undervejs på turen. I denne forbindelse opstår det gode, gamle spørgsmål: Hvad er bedst – en europalle - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32 – eller EUR-paller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33 – …?

Ja, det er faktisk en smule svært at vurdere, fordi EUR-paller reelt har meget til fælles med en europalle. F.eks. er begge palletyper verificeret af ISPM-15, og dvs., at pallerne er blevet tilført varme og verificerede ifølge den relevante lov. Dette tiltag indskrænker risikoen for, at der kan blive overført insekter camoufleret af dine godsvarer.

Under almindelige omstændigheder kan du forvente, at én europalle kan holde til en totalvægtg på halvandet ton. Er din last vægtigere, skal du nu ej blive nervøs. I stedet kan du nemlig vælge den mulighed at anbringe flere forskellige af pallerne på hinanden og dermed forbedre træpallernes tolerance. 3 paller vil fx resultere i en bærekraft på omtrent 4½ T. Det bør imidlertid ikke være denne evne, der er årsag til, at du benytter dig af en europalle og ikke EUR-pallerne, for EUR-paller tilbyder en tilsvarende tolerance og desuden, ligesom europaller, er miljøvenlige. EUR-paller er nemlig enormt dyrebare som genbrugspaller, hvilket vil sige, at du faktisk lejer dine paller og nemt er i stand til at levere dem tilbage, så snart du er færdig med at bruge dem.

Af den grund er der kun en ting at ytre, hvilket er, at du ligegyldigt hvad, du indhandler, kan være et hundrede % sikker på at få holdbare træpaller i excellent kvalitet!