Typehuse til en konkurrencedygtig pris

Har du planer om at få bygget et splinternyt hus til dig og din familie? Hos os kan du investere i typehus i god kvalitet i alt fra minimalistisk til klassisk design. Desuden kan vi på vores tegnestue justere jeres specielle ønsker til den aktuelle plantegning, så du vil kunne få dit nye parcelhus, akkurat som dig og din familie havde forestillet jer. Hos os har du og din familie dermed en fantastisk chance for at købe akitekttegnede typehuse. Du har derfor ubegrænsede muligheder for at modificere materialer samt indretning i det af vores typehuse, som din familie og dig falder for.

Vores typehuse i den klassiske stil besidder et traditionelt udtryk, som ikke umiddelbart går hen og bliver passé og derfor bliver mindre værd – uanset hvordan arkitekturens tendenser ellers bliver ændret over tid. Vil du snarere have en bolig, som rummer masser af idyl såvel som en tilværelse i balance, er det uden tvivl et af vores nostalgiske typehuse, du med fordel kan vælge. Også med denne form for typehuse kan plantegningen såvel som valg af materialer til facade og tagkonstruktion indpasses med dig og din families individuelle stil.

De samme fordele gælder, hvis du vælger et af vores typehuse i en minimalistisk byggestil. Ydermere er vores minimalistiske typehuse det optimale valg for dig, der er tiltrukket af den enkle samt elegante stil, som præger de stilmæssige strømninger i vor tid. Uagtet hvilket af de forskellige typehuse, du vælger, kan vi dog altid lave et hus til dig, som er tilpasset til at harmonere med dig og din families behov og ønsker og har et lavt energiforbrug. Netop på grund af de utallige fantastiske muligheder ift. at sætte et personligt præg på vores typehuse, vil det udelukkende være dig og din families forestillingsevne, som er i stand til at begrænse jer.

Skal dig og din families nye typehus være med 1 etage? Vi fører et omfangsrigt sortiment af typehuse i bare 1 plan til attraktive priser, og også her tilbyder vi talrige muligheder, når jeres drømmehus skal skabes. Dagdrømmer I om at få meget plads, vil de forskellige halvanden eller to etages typehuse udgøre et optimalt valg af typehus for jer. Her får I et typehus med mange kvm på en brøkdel af pladsen. Derfor kan vi altså opfylde jeres boligdrømme, uagtet hvad for et af vores typehuse, I vælger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>