Rekruttering Kolding – Få hjælp til at finde de de bedste kandidater

Rekruttering Aalborg - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81 –

”Vores samarbejde med et super vikarbureau har sikret mit firma kompetent rådgivning, forretningsudvikling og sparring, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81 –

”Hos Pape Industriudvikling A/S har vi flere gange søgt hjælp hos et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Kolding. Vi får en effektiv og seriøs sparring, der er hurtig og finder firmaet den dygtige kollega. Vi kommer med vores forventninger, og så finder rekrutteringsbureauet de rette kandidater, som vi så sammen træffer og vurderer. Vi behøver ikke at skulle printe og læse stakker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at definere og ansætte den rette kandidat. De ordner simpelthen det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske enkelt ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81 –

”KRIP Arkitekter er et firma med fart på, og de sidste 8 år er vi groet fra 7 til over 20 ansatte. Derfor har vi haft brug for kompetente kolleger, så vi kunne holde trit med alle de mange konkurrencer. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De professionel kan oven i hatten være behjælpelige, hvis du har behov for vikarer ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du jobsøgende og behøver flere kompetencer på cv-et? Så skal du da overveje at få et godt job ved at registrere dig hos et bureau. Hos sådan et sted kan du sikkert finde vikariater og prøve dig selv af i diverse korte ansættelser – eller finde det trygge, faste job.