Pallerammer bør berige dine planters frugtbarhed

Er du haveinteresseret samt kunne tænke dig at eje fine blomsterbede? Så får du måske svært med at få at vide, nøjagtigt hvorledes, disse grøntsagshaver kan indrettes. Pallerammer - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27, er et let forslag, jeg har.

Normalt bliver pallerammer vist slet ikke noget, man ville sætte i forbindelse med højbede, men pallerammerne forekommer sig i realiteten vildt gode til formålet! Til lettere at være i stand til at balancere sager ovenpå normale paller bruges pallerammer sædvanligvis, plus pallerammerne er nemme lige at pakke sammen, dersom rammerne ej anvendes. Dit højbed kan reelt opføres i præcis den højde, du har behov for, fordi de har mulighed for at stables stabilt på hinanden, hvilket er en af de største fordele ved at bruge pallerammer til køkkenhave. Det forøger jordvarmen ved blomsterne, løfter bedet væk fra dårlig jord, og resulterer i en komfortabel luehøjde. Alligevel skal man huske, at pallerammer oftest er fremstillet af temmelig billigt plus uimprægneret materiale, hvorfor rammerne ej må hvile på jorden. Man kan eventuelt beklæde kontaktfladen med vandfast materiale.

At rammerne besidder en praktisk størrelse er en anden fordel ved at have pallerammer som urtehave. Flertallet synes nok, at pallerammer virker ganske lille en størrelse, men jeg tænker selv, at pallerammer besidder en temmelig perfekt størrelse til små køkkenhaver indeholdende smukke planter eller urter.

At man blot skal kaste sig ud i det, er eventuelt det bedste tip. Hvis man angrer, at man fik fremstillet et urtebed af dem, bliver det heldigt nok ej alle ens slanter, som blev brugt forgæves, da pallerammer heldigvis ikke er dyre.