Overvejelser om fordele og ulemper ved gulvtæpper, laminatgulv, trægulv og parketgulv

Nu ska’ I derude igen høre mere om, vores tanker vedrørende husprojektet.

I vores evige foretagende med villaen med at foretage forbedringer og renovere den aldrende villa er manden og jeg ved at være nået til valg af gulve til villaen.. Vi hælder nok ureflekteret et flot trægulv {http://gulvlageret.dk/traegulve-1/}, men vi fandt ud af at så skal du såvel overvælge et eksklusivt parketgulv {http://gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155/}, et mere prisvenligt laminatgulv - http://gulvlageret.dk/laminatgulve-12/gulvlagerets-billige-laminatgulv-99/, , eller hvorvidt min mand og mig fx går efter gulvtæpper i soveværelset, så vi og ungerne kan rende på bare fødder.

Vi lærer alt i detaljer med dette husprojekt. Tidligere inden jeg og ham var nået til at vælge gulve, så tænkte vi uden de store overvejelser på trægulv som jeg og ham var samstemmige om. Men forleden forstod vi at sådan et trægulv er så ikke udelukkende er et trægulv. Næh nej gulvet i træ købes som laminatgulv, parketgulv eller som et solidt trægulv med imponerende planker, som jeg og manden et sikkert ikke får finanser til.. Ej alle de valg

Stefan & undertegnede funderer også over en mere nytænkende gulvtype og knytte det rå med varme og bløde gulvtæpper. Det virker evt. ikk’ík’ specielt håndterbart med gulvtæpper, når jeg og min mand næste sommer måske har købt en sød bomuldshund. Man kan på den anden side argumentere for at gulvtæpper er rart og blødt ved sengen. Gulvtæpper og trægulv eller parketgulv kan jo bruges samtidig når man tænker over det.

Vi er samstemmende om at parketgulv lagt i skråt mønster syner ret flot, men bekosteligt. Til gengæld har parketgulv en mere overbevisende bærekraft som vi kan slibe på en del gange. Det kan vi bestemt ik lige så nemt hvis man har laminatgulv, som endvidere kan virke en smule kunstig. På den anden side kan du nemt placere et laminatgulv oven på det allerede liggende gulv og behandling af overfladen er ik påkrævet. Tilmed er sådan et laminatgulv sikkert at bibeholde. Hmm tænke tænke. Jeg kunne sandsynligvis forhøre om mine veninders erfaring med laminatgulv, gulvtæpper, parketgulv og trægulv.