Nu skal jeg lige til at skaffe mange ID-kort i plastic

Gode ID-kort er måske også et felt, du har behov for eller måske har føling med? Da netop jeg har fået titlen som identitetsansvarlig på arbejdet, har jeg præcis fået som arbejdsopgave at købe ID-kort. Hvorfor jeg har læst en del i forhold til emnet, dog er jeg stadigvæk obs på, om måske nogen af jer læsere har tjek på meget mere i forhold til ID-kort? Her tænker jeg særligt på ID plastikkort.

På det sted hvor jeg tænker på at købe alle kortene fra som det ser ud nu, producerer de i tillæg til ID kort også rabatkort og elevkort samt loyalitetskort. Her producerer man ID-kortene i en virkelig solid kvalitet. Folkene her laver identifikationskortene på plastikkort helt præcist i PVC med thermotryk, hvor alle farver så at sige brændes ned på hvert enkelt kort. Trykteknikken medvirker til, at trykket kommer til at være vandfast, slidstærk foruden overhovedet ikke vil kunne fjernes igen. Firmaet er i stand til at trykke både i enkelte farver som i 4-farvet tryk, hvilke man også kalder CMYK-farver.

Så det virker jo alt sammen særdeles positivt. Dog findes der eventuelt et sted, som vil være meget fortræffeligere til produktionen af flotte ID-kort end firmaet, jeg har fundet? Skriv for alt i verden en besked, idet en af jer kender et godt trykkeri. Som sådan er mit nye ansvarsområde virkelig fedt synes jeg, at være blevet ny ansvarlige for. Blot det punkt at blive klogere på et for mig helt nyt område ligesom ID-kort i plastic, fordi alt dette udgør et helt igennem centralt fag. Jeg har job i en temmelig stor virksomhed, hvor der produceres giftige varer. Derfor er det altafgørende, at alle døre forbliver aflåste, samt at alle er klar over, hvem de andre er pga. de respektive ID-kort i god kvalitet. På denne måde kan der på ingen måde liste sig en uvedkommende ind hos os fra en konkurrerende virksomhed. Men som sagt skriv endelig, såfremt nogle af jer er bedre til ID-kort end det er sagen med mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>