Netop nu bygges der nogle splinternye typehuse i Jylland i en lille by

Jeg og min kæreste Peter vil købe et nyt hus i den nærmeste fremtid. Det er perfekt, at de nye typehuse, ja tilmed træhuse, vil se ud som et sommerhus, for jeg har altid godt kunnet tænke mig et sommerhus. Det sted, hvor vi skal bo, vil sandsynligvis også se ud som et sommerhus område, fordi de fremtidige typehuse vil se ud som hinanden på vejen. Fx får træhusene ensartede hoveddøre og vinduer. Der bygges i øjeblikket nogle helt nye boliger i en lille, idyllisk by i Sønderjylland – og der bygges det, som hedder typehuse. Af den grund at min kæreste og jeg gerne vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu i midten af storbyen, til en bolig lidt væk fra larmen, køber vi et af disse huse. Det kommer til at være flotte træhuse i fyrretræ, endog med terrasse & have. Jeg ser meget frem til at komme til at bo i et af de omtalte træhuse, hvor der ikke er støj, og hvor vi har en smule bedre plads. Dertil bliver det vidunderligt med vores egen have, der virkelig er gavnlig at have, når det bliver varmt. Jeg holder meget af at opholde mig udendørs, grundet det har jeg i lang tid ærgret mig over at være i vores lejlighed, når det er varmt. Selvom min kæreste, Peter, allerede er begyndt at kværne om, at han ikke vil slå vores nye græsplæne, tror jeg egentlig, at han ligesom mig ser frem til at få en have. Jeg skal nok sørge for blomsterbeddene og sådan noget. Det gider min fyr i hvert fald ikke. Hvis han kunne bestemme, så ville vi vist overhovedet ikke være ejere af blomster og den slags pjat.