Næste skridt på vejen som nyuddannet jobsøgende: Jeg er blevet tilmeldt et vikarbureau Herning, hvor jeg har min hverdag.

Nu har jeg altså været jobsøgende i tæt på et år, og jeg er nødt til at springe ud i noget nyt. Med det i tankerne har jeg meldt mig i vikarbureau Herning , https://temp-team.dk/kontakt/herning/, . Jeg er færdiguddannet inden for kommunikation, men der er mange konkurrenter, og jeg har ikke ret meget erfaring. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan opnå flere kompetencer på cv-et og endvidere får et job at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det lækkert ikke at skulle ud af døren på morgener med sne, men jeg savner altså at skulle op og gøre mit arbejde.

Min dejlige veninde er registreret hos Vikarbureau Holstebro , https://temp-team.dk/kontakt/holstebro/, , og hun har forinden været tilmeldt hos Vikarbureau Horsens , https://temp-team.dk/kontakt/horsens/, . Hun har forklaret mig, at hun jævnligt kom ud på kontorer, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det kunne være rigtig skønt med sådan en barselstjans, hvor man jo kan være tilknyttet samme sted i længere tid.

Nu har jeg så registreret mig, og nu dukker alle spørgsmålene op: Hvor længe går der, op til at de ringer? Mon det er nok at være tilknyttet ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad er timelønnen Og vil jeg kunne lide at være vikar?

Får jeg snarere flere små jobs af for eksempel et par dages varighed er jeg spændt på, hvordan jeg tackler sådan at være ny og komme ind uden at kende virksomheden. Man når vel kun lige at lære navnene på de andre, før man skal slutte igen. Derimod ser jeg mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg kan blive!