Næste mulighed som nyduddannet ledig: Jeg har registreret mig i et vikarbureau Kolding, hvor vi bor.

Nu har jeg været arbejdsløs i snart 1 år, og det betyder, at jeg bliver nødt til at springe ud i noget nyt. Med det i tankerne har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Kolding (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81). Jeg har læst arkitektur, men der er stærk konkurrence, og jeg har kun lidt relevant på CV’et. Så jobs igennem et vikarbureau er måske vejen til, at jeg få noget på cv’et og oven i hatten har kolleger at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det fedt nok ikke at skulle op fra dynen på morgener med sne, men jeg savner sgu at skulle ud og udføre en opgave.

Min dejlige veninde er registreret hos Vikarbureau Viborg (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81), og har endvidere været tilmeldt hos Vikarbureau Aalborg (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81). Hun har har fortalt mig, at hun ofte skulle hen på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Jeg synes, det kunne være luksus med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan arbejde samme arbejdsplads 7-10 måneder eller mere.

Nu har jeg fået tilmeldt mig, og så begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvad er timelønnen? Mon det er nok at være tilmeldt hos hos ét vikarbureau? Hvor længe går der, mellem at de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Og vil jeg trives med at være vikar?

Hvis jeg snarere får flere småjobs af eksempelvis et par ugers varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg tackler sådan at være helt ny og komme ind udefra. Jeg når vel kun lige at huske navnene på de ansatte, før man skal stoppe igen. Til gengæld kommer jeg til at se rigtig mange forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig på et sted, så jeg bliver inviteret til at blive. Det ville da være fedest…