Meget godt tilbehør som fx teatersminke

Mine to yndige piger skal klædes ud i deres børnehave i næste uge, dermed skal jeg sy kostumer til dem og erhverve teatersminke. Jeg er rigtig stresset her for tiden, men hvilken moder vil sige nej til at lave sine pigers kostumer? Det var derfor, at jeg tog i centeret for nylig, i begyndelsen i kostumeforretningen, fordi jeg skulle hente noget udstyr, og derefter i stof- & materialebutikken. De havde adskilligt nyttigt udstyr så som teatersminke. Kostumer startede jeg med at se på, egentlig blot for at blive inspireret. De havde kostumer i store mængder, og der var mange gode iblandt. Jeg tænkte reelt på at spendere penge på nogle, men jeg har jo forsikret mine to piger om, at jeg selv vil lave dem. Bagefter ville jeg se på teatersminke, og også her var der et bredt udvalg. Jeg endte med at købe teatersminke for omkring 150 DKK, til gengæld tror jeg, at tøserne vil blive meget begejstrede over sminken. Efter jeg havde været inde i shoppen med stof og købt noget brugbart, kørte jeg hjem og begyndte på at sy pigernes kostumer. Tilfredse var de, idet de fandt ud af, at de skulle være prinsesser. Jeg ser frem til at få tøserne at se i deres kostumer, når de er færdiglavede. Jeg har for resten lovet tøserne at komme over i børnehaven, når de skal være udklædt. Tillige kan jeg samtidig lige ”prale” af, at jeg har udarbejdet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>