Lidt om ros af mit sidste skoledag kostume, de andres sidste skoledag kostumer og dramashop.dk

Tirsdag var der sidste skoledag og dagen var total fornøjelig. Hele A-klassen samledes hos Solvej og i hendes have beundrede vi alles sidste skoledag kostumer (http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/). Rosa-Sofies sidste skoledag kostume var mexicaner mens jeg var i et æsel-kostume. Hun havde sammen med sin mor kreeret det fine sidste skoledag kostume. Frøkenen er super iderig. Det er jeg slet ikke. Så jeg har googlet efter mit sidste skoledag kostumer hvor jeg fremskaffede mit sidste skoledag kostume på en hjemmeside der hedder dramashop.dk.

Inden vi i klassen træffedes med vores parallelklasse fik vi taget en hel del fjollebilleder af alle og enhver med diverse sidste skoledag kostumer. Jonas havde så ligesom jeg fundet sit sidste skoledag kostume ved Dramashop. Godt for os kom vi ikke i samme outfit. Uuha. Jeg foretrækker at have mit sidste skoledag kostume for mig selv

Efter vores fotografering af sidste skoledag kostumer skulle elever og lærere videre i programmet. Jeg opnåede en del smiger for mit sidste skoledag kostume købt ved dramashop.dk, og det samme oplevede mine kammerater. Derefter sku’ vennerne og jeg liiige overse parallelklassens sidste skoledag kostumer og derefter til sidst kaste rundt med karamellerne. Mega awesome. Den fedeste oplevelse i mit liv.