Lidt angående min mands helt nye job med hydraulikmotor, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn og lynkoblinger

Husbonden har fundet nyt job hos et godt firma, som at der arbejder med oliemotorer, hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre (ht.hvht.dk/hydraulik-2/reparation-hydrauliske-cylindre), kraneftersyn - ht.hvht.dk/kraneftersyn – og lynkoblinger - ht.hvht.dk/lynkoblinger – . Lars er rimelig uerfaren inden for den branche og han har ikk stor viden om oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn, hydraulikmotor og lynkoblinger endnu. Heldigvis kan jeg udlægge på manden, at de andre på jobbet virker ganske tiltalende og rigtig kompetente. Så han skal nok inden for kort tid blive bli’r mere erfaren, sådan at han har større mulighed for at kunne assistere kunderne.

Jeg ved (selvfølgelig) ikke en skid om hydraulikmotor, kraneftersyn, oliemotorer, lynkoblinger og reparation hydrauliske cylindre. Jeg kan sikkert gætte mig til hvad kraneftersyn er. Det må indebære at gennemgå, at en kran kører og ik pludselig har risiko for at blive ødelagt eller den slags. Lynkoblinger, hydraulikmotor og reparation hydraulisk cylinder har jeg derimod ikke rigtig vidst om tidligere. Oliemotorer kender jeg egentligt især fra min onkels varmefyr og båd. Til professionelt brug – ik rigtigt.

Det er altså ikke for alvor ikke moi, hr. mand skal gå efter at samtale med angående hydraulikmotor, oliemotorer, lynkoblinger, reparation hydrauliske cylindre og kraneftersyn. Men det at starte på nyt arbejde kender jeg, så jeg og manden konverserer omkring de arbejdsdag efter arbejde.