Lej et konferencecenter i København hvor der er plads til fordybelse og afslapning

Er du i gang med at arrangere et kursus ved Storkøbenhavn, og leder du efter de optimale mødelokaler? Med årtiers ageren i kursusbranchen råder vi over erfaringen til at sørge for en uproblematisk afholdelse af alle former for professionelle sammenkomster rangerende fra interne møder til stormøder. som følge deraf spørger vores ansatte altid ind til dit arrangement, så vi ved hvad du forventer af personalet og vores kursuslokaler. Dine svar bruger vi til at sikre valget af de rette kursuslokaler, der hver især er indrettet til at være en særlig setting for et inspirationsrigt dit kursus.

Der er et unikt udsyn til de smukke omgivelser i den omkringliggende park fra mødefaciliteterne på vores konferencecenter, som desuden beskrives bedst som charmerende med et flot interiør. Med henblik på at gøre det lettest muligt for dig som kursusarrangør her på konferencecentret er alle vores kursuslokaler desuden blevet udstyret med alle de teknologiske hjælpemidler, som du som kursusleder eller lignende kan få få brug for ifm. en konference eller lignende. Selve udstyret iberegner fx anlæg til lyd, video og DVD, whiteboard tavler, flipovers, PC’er, trådløst internet samt projektor. Det hele er med garanti i i en stand, der er upåklagelig.

Såfremt du bruger vores mødelokaler, kan dine mødedeltagere at samle kræfterne hele dagen med nogle af forfriskningerne, der står parat på buffeterne rundt omkring tæt på mødefaciliteterne. Som prikken over i’et har du mulighed for at bestille en delikat buffet om morgenen og til frokost og ikke mindst en gourmetmiddag af friske fødevarer, som fortrinsvist er producerede på en bæredygtig måde. Gourmetkøkkenet vil naturligvis desuden gerne anrette specialtilpassede menuer til konferencedeltagere, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende efter forudgående bestilling.

Ved ethvert møde har kursisterne behov for et afbræk, hvor de får mulighed for at koble af. Vores konferencecenter har derfor indrettet et komfortabelt stillerum, hvor kursisterne har mulighed for at blive puslet om i massagestolene eller endda sidde med høretelefoner og nyde instrumentalmusik. Har man behov for at komme lidt udenfor, er det tillige en oplagt mulighed at gøre brug af en af de nye MP3-afspillere, der kan afspille alle mulige slags afslapningsmusik, og gå en tur i den store slotspark. Ønsker du at booke nogle skønne mødelokaler København til et møde, er der dermed et væld af plusser ved at tjekke vores kursuscenter ud.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>