Jeg savner splinternye dekorative lamper til mit hus

En herlig bolig, som jeg har ønsket mig i en del sæsoner, er jeg præcis blevet ejer af. Omfangsrig føles boligen samt luftig, med et stort toilet og en balkon, som jeg glæder mig til at bruge til sommer. Det eneste som mangler i dag, bliver simpelthen adskillige lamper - www.lampeguru.dk – , for jeg har snart valgt samtlige af de møbler, som jeg savner. At det faktisk bliver ganske betydningsfuldt hvad for nogle lamper, der er i et hus, ved jeg.

I første omgang bør her jo findes lys hvor det virker nødvendigt, men man bør ikke udelukkende købe de billigst mulige lamper, for de har faktisk indflydelse på udseendet af lejligheden som helhed. Eventuelt nogle Fritz Hansen lamper til at sætte tæt på bordet: jeg tænker, at jeg evt. kan anskaffe mig anerkendte lamper til stuen. I mit køkken foretrækker jeg en gruppe af spotlight lamper og lamper under køkkenskabene, der giver lys helt ned på bordpladen. I entréen tænkte jeg altså på en prægtig lysekrone, der har mulighed for at danne en positiv velkomst til lejligheden. Fine lamper findes der allerede på toilettet, så dem behøver jeg ej at udskifte.

Det vil på samme tid betragtes som en fornuftig idé at købe nogle gulv lamper til spisestuen & soveværelset, som man f.eks. bør benytte til at læse. Oveni at jeg aldrig skal sidde i en mørk lejlighed, tror jeg på, at de smukkeste lamper har mulighed for at gøre min lejlighed enorm prægtig.