Jeg kan kun rekommandere en idrætsefterskole

Forrige år gik jeg på efterskole i Nordjylland, jeg tror, det var det sjoveste år nogensinde. Hvad med en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alt, hvad man har brug for. Min efterskole var det, man kalder en idrætsefterskole, altså efterskole med fitness plus en skole, som kunne tilbyde alle mulige forskellige former for sportsgrene. Fx var det en efterskole med fodbold og basketball samt meget andet sport. Det var tilmed en efterskole – musik samt en efterskole: design. Min idrætsefterskole i Jylland havde mange goder, og nu vil jeg godt forklare nærmere om disse. Efterskolen havde selvfølgelig alle de lovbefalede, boglige fag, men samtidig havde den alle mulige valgfag. Skolen var desuden en efterskole: musik, og der lærte jeg at musicere med mange instrumenter, og det var ganske spændende. Derudover blev jeg oplært i at designe og sy tøj, for det var nemlig en efterskole – design. En efterskole – design og musik er korrekt for dig, hvis du virkelig godt kan lide at bruge din tid på mange aktiviteter, muligvis en aktivitet du ikke har prøvet førhen, og hvis du vil hygge dig i selskab med vennerne. På grund af at det som sagt var en idrætsefterskole, lavede man motion næsten hver dag. Til slut kunne jeg faktisk ikke dyrke tilstrækkeligt med motion, så det var derfor temmelig godt, at det også var en efterskole med fitness. En idrætsefterskole vil være gavnlig for dig, hvis du savner mere energi og gerne vil blive mere frisk, sund og samtidig glad. Begynd på en efterskole – musik, design samt med idræt! Det er mit bedste forslag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>