Frankering af post – nystartet arbejde hvor jeg står for pakkevægt og portotakster

I skal læse lidt om, årsagen til at jeg i øjeblikket går og overvejer frankering post , danastar.dk/mere_info/frankering, , pakkevægt , danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg, og portotakster , danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1, . Jeg er påbegyndt i fedt job som altmulig pige i denne uge og er i gang med at få kontrol over bl.a. stedets pakkevægt, som styrer frankering post plus, diverse portotakster samt at omdirigere arbejdspladsens telefonopkald. Jeg skal også booke et styks effektiv makuleringsmaskine til afdelingen i morgen eller overmorgen.

Før mit nuværende job har jeg brugt et styks vægt til bagning som pakkevægt, når shoppeglade mig sku’ google portotakster ved forsendelse af makeup og tøj retur til Zalando. Og jeg vidste slet ikk’, hvordan firmaers frankering post ved benyttelse af et stk pakkevægt giver mindre portotakster. Selv forventede jeg at virksomhederne skulle høste op med det samme som jeg. Så på beskedne fire dage med det nye arbejde er moi allerede klogere. Jeg kender nu til betegnelser som makuleringsmaskine og skal selv have ansvaret for hele virksomhedens ind- og udgående forsendelser. Tillige skal jeg holde styr på telefonerne og connecte telefonerne på bedste måde til firmaets adskillige medarbejdere.

Det dér frankering post gjorde jeg mig ikk mange tanker før jeg startede arbejdet. I hvert fald ikke ved at benytte den slags handy pakkevægt, der giver orden på de drilske portotakster. Sgu ret praktisk. En makuleringsmaskine kendte jeg heller ikke inden min jobstart, men huset jobber med involvering af fortrolige oplysninger, og deraf følgende er en makuleringsmaskine er ovenud relevant fatter jeg nu.

Så at blive fortrolig med frankering post inkl. virksomheds portotakster og pakkevægt er på piccoline-blækspruttens arbejdsliste for næste uge. Mandag vælger jeg den nye pakkevægt hvorefter jeg i det resterende af ugen nok ska’ få kontrol over portotakster for erhvervsvirksomheder, pakkevægt og frankering post. Jeg er glad for at tage springet og lære nyt.