Finpuds økonomistyringen i din virksomhed med C5

Mangler du det optimale bogholderi- og regnskabsprogram til netop dit firma? Vælger du Microsoft Dynamics C5 vil du sikre dig et udbygget økonomistyrings- og regnskabsprogram, der har kapaciteten til at gro gradvist i takt med, at dit firma ekspanderer, da C5 Light kan udvides med enkelte moduler der problemfrit kan tilpasses opgaverne i dit firma. Af den grund får du med C5 en grundpakke, der indeholder alt, hvad du har brug for for at komme godt i gang og der ydermere er optimalt til at kunne imødekomme kommende opgaver i dit firma.

Med C5 grundpakken som regnskabsprogram vil du blandt andet få et kartotek til de ansatte samt et virksomhedskartotek med rigeligt kapacitet til i omegnen af hundrede klienter såvel som 350 artikelnumre. Dermed får du et regnskabsprogram, hvor I er i stand til at udarbejde individuelle adhoc-udskrifter, udspecificere samt holde funktionaliteter og handlinger ved lige samt importere og eksportere data. Endvidere er den håndgribelige brugerflade, der gør det så let som at klø sig i nakken at håndtere alt i relation til regnskabsføringen i dit firma, en af de mest essentielle fordele ved Microsoft Dynamics C5.

C5 grundpakkens mange fordele har gjort, at økonomistyringsprogrammet har vundet indpas som danske firmaers primære regnskabsprogram. Det er nemlig muligt for dit firma at implementere moduler til blandt andet GLS, ehandel, administration af løn og meget mere til Microsoft Dynamics C5 såfremt omfanget af arbejdsgangene i firmaet øges. Af den grund vil du med C5 sikre dig alt fra et basic regnskabsprogram til et fuldt udbygget økonomiprogram, som kan matche alle behov.

Har du lyst til at få flere informationer om, hvordan dit firma vil kunne få mest ud af at bruge penge på C5, når du er på udkig efter det optimale bogførings- og regnskabsprogram? Så ring til konsulentvirksomhed, som har den fornødne kompetence til at opsætte Microsoft Dynamics C5 til din virksomhed arbejdsgange.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>