Fabriksnyt havehegn – moi går efter en forening af lydhegn og naturligt raftehegn

Jeg logerer sammen med mine tøser direkte ved et stk ret trafikeret indfaldsvej og jeg er bare ovenud plaget af flere morgener af larmen fra lastbiler og busser. På den baggrund ska’ mig og mine døtre erhverve et lydhegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn]. Pånær sådanne nogle støjværn er langs motorvejen, så har undertegnede ikke før hørt om lydhegn. Men sådan et lydhegn/havehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn] kan du tydeligvis godt skaffe sig som haveejer.

Havens spritnye havehegn ska’ have et par store planter tæt på. Desuden har vi flere frugttræer, som samtidig vil skygge lidt for havens nye raftehegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn]. Spændte mig glæder mig til sådan et lydhegn og at ku’ sove igennem hvor der ikke er støj fra trafikken. Lydhegn I love you, åh det bliver så godt. Projektet havehegn begynder med netsøgning på kombinationen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Vi har faktisk kig på nogle hjemmesider, hvorfor jeg kan påbegynde projektet fra i weekenden.

Undertegnede går efter et lydhegn der ser ud som et raftehegn. Jeg vurderer at det udseende giver et flot havehegn, som passer flot til husets udseende med en have i landidyl. Et lydhegn bliver leveret i en god højde således at jeg og tøserne dækker for panoramaudsigten til vejen. Og raftehegnet ser flot ud med træet. Mig og børnene skal nok blive begejstrede for vores nye havehegn.