Et kasseapparat & en håndterminal i mit nye firma

Jeg er for nylig blevet ansat i et firma af stor størrelse, og der er jeg hovedsageligt ude på selskabets lager, men desuden i forretningen. Jeg er yderst glad for jobbet, men det er efter min mening besværligt at bruge alle de forskellige apparater, som der er. Jeg har f.eks. skullet lære at bruge vores shops kasseterminal + en såkaldt håndterminal på lageret. Den kasseterminal, vi har, er besværligst at håndtere, for den har en masse knapper. Heldigvis skal jeg ej bruge den så tit. Den håndterminal, vi har på min arbejdsplads, er til gengæld fremragende, på grund af at den hjælper mig med at se alle ordrerne, og endvidere behersker den at scanne vores produkter, således at de bliver ført ind i systemet.

Det er for det meste salgsteamet, som bruger det funktionsrige kasseapparat til ekspedition af vores købere, men grundet at de er tilknyttede min håndterminal, er jeg også nødsaget til at gøre brug af dem af og til. Det er mest oversigten, jeg anvender af egenskaber i vores kasseapparat, for den giver mig en oversigt over hver eneste af mine opgaver og desuden varer, kunder & ordrer etc. Derudover har shoppens kasseapparat egenskaber omkring min kalender og lønnen, som jeg får. Det allerbedste ved min håndterminal er, at man kan putte den i lommen og derfor have den med overalt, og endvidere kan jeg til hver en tid se mine nye ordrer samt indtaste de ordrer, jeg har lavet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>