En efterskole med fokus på rejser, studieture, adventure, outdoor og natur

På vores idræts- og sportsefterskole i Midtjylland er der med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en alsidig institutionder kan prale af at have et bredt udvalg af forskelligartede fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge flere forskellige grene af sport som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Skolen gør sig dog også i meget andet end sport og idræt. Med sin naturskønne placering på den midtjyske hede giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både interessante og udfordrende fokusfag, som f.eks. adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i f.eks. design eller musik. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en sjov og spændende oplevelse, lige meget hvad du vælger at fokusere på.

Efter den almindelige undervisning på efterskolen, vil du helt sikkert – også udenfor efterskolens undervisningstid – få et væld af oplevelser. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men bestemt også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne tur får de elever, der har linjefaget outdoor, chancen for at sove i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Studietur nummer to er det endda efterskolens elever på Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På deres linje er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at efterskolen faktisk er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke interesserer dig for sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>