En altan er en behagelighed på en lang række punkter

Hos mine forældre var der i lejligheden til stadighed en altan til rådighed. Jeg har en lang række pæne facts at opremse i relation til kvalitets altaner, eftersom det skaber adskillige beneficier. Glaspartiet ud til hjemmets altan giver grundlag for som det første, at lejligheden får et større lysindfald i stuen. For ellers kan 2-værelses lejl. på en måde have en bøjning imod at være for mulme. Som en andet argument er det muligt i vintertide stikke hovedet uden for på den nye altan og bedømme, hvor mange lag tøjstykker, man har behov for at iklæde sig. Dette plus vil man klart kunne have gavn af på andre tider af året. Allermest er altaner naturligvis et stort plus på sommerdage, da man her kan kaste sig ud i fede grillfester, idet jeg som mindre havde mine forældre indkøbt en mindre minisandkasse udendørs på familiens altan. Min mor og til dels min far virkede typisk lidt nere solbrun modsat andre, og jeg synes, det er klart, at voksne og børn med tilbyggede flotte altaner har et grundlag for at få noget mere sol i forhold til personer, der ej har en altan. Dem der har privat have, vil blive en tand mere mørklødede.

Sikkert fordi jeg har været bosiddende et sted med altaner, har det først og fremmest været et gentagent savn at avære bosiddende langt fra altaner på bygningen i løbet af de sidste år, hvor jeg har været blevet udeboende. Jeg følte mig derfor meget glad, da jeg modtog et brev fra bestyrelsen den anden dag. Herved meddelte de, at der skal bygges en skøn altan til alle beboeres lejemål i beboelsen. Jeg har manglet en praktisk altan altid, det vil sige at det bliver fantastisk at få lavet en altan. Den spritnye altan kommer til at være akkurat ud for stuen, så det er jo ideelt. Det forlænger dermed stuen med et solbeskinnet rum, hvilket der er stærkt brug for. Jeg kommer til at kunne skridte ud i den udendørs frihed på en skøn altan i lige linje fra min gode stue. Da jeg har lejlighed på 5. sal bliver det virkelig en stor landvinding. Jeg kan dermed ikke juble for meget foruden at understrege plusserne ved store altaner uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>