Dramashop forsyner med en hel del udklædning – tjek dramashop.dk

Fastelavn, karneval og halloween. Undertegnede samt ungerne er pjattede med kostumer. Min momse konstruerede det meste af mit kostumetøj, da jeg var lille. Jeg på den anden hånd er ikk god til at sy. Så når der er anledning til fastelavn eller lignende i familien, så holder jeg øje på hjemmesider som dramashop.dk - dramashop.dk, . Www.dramashop.dk har så så imponerende en selektion af kostumer og tilbehør at jeg kan være meget sikker på, at jeg selvfølgelig kan finde som at der falder i mine ungers positive vurdering.

Mine unger ville denne gang være henholdsvis et dyr og Frozen-Elsa. Dramashop.dk falbød desværre ikke et virkeligt Frozen-kostume. Men jeg hittede en fiks Frost-blå prinsesseagtig kjole på www.dramashop.dk som Caroline uden omtanke adopterede som den rigtige kjole. Emil udvalgte selv noget fra Dramashop.dk’s webshop, om han skulle blive pingvin, ræv, skildpadde eller elefant – pretty lækkert at dramashop.dk leverer flere kostumer end de typiske kostumer.

Når det handler om Fætter BR og tilsvarende butikskæder, hvor flere af vennerne i børnenes klasser får deres fastelavnskostumer, så er webbutikken dramashop.dk et egnet alternativ. Således skiller mine unger sig liidt ud fra vennerne, når mor her fandt fastelavnskostumet på internettet ved www.dramashop.dk eller deslige butikker. Netop som vi voksne til fester, så gider børnenes heller ikke at være identiske i deres fastelavnsudklædning. Dramashop leverer herudover en masse udklædning til voksne – så tjek Dramashop.dk forud for julefrokosten med tema.