Det er pga. en sportsefterskole, at min familie blev så glad

Det kan synes besværligt når man er værge at være klar over, hvilket der vil være det optimale for sine børn. Oveni, at de desuden skal tage ud for at lære verden på egen hånd, prøver man at passe på sine børn. Når de netop er færdige med 9. klasse, får en del vanskeligt ved at have sine børn på efterskole dans, præcis på grund af dette. Til dette vil jeg kun fortælle en enkel ting: overvind din angst, fordi dine børn vil have en begivenhed for livet.

Da ungerne engang fortalte, at de faktisk havde lyst til at tage på efterskole Jylland, var min husbond og jeg faktisk en del i tvivl. De var begge to ikke klar til gymnasiet, og de følte, at de ville have brug for en pause fra den normale skolegang. Desuden ønskede min dreng at koncentrere sig om sporten, imens min pige i stedet ønskede at kigge på sin interesse for dans. Hvor henne, der fandtes en sportsefterskole og en efterskole med dans, startede min husbond & jeg derfor med at undersøge. At efterskolerne giver en masse, som vores børn aldrig ville lære på en normal skole – også mht. det fantasifulde, venskabelige plus idémæssige, opdagede min mand og jeg.

Ungerne kunne komme på sportsefterskole, og dette anses som den mest optimale retning, vi har taget. Ungerne har fået venner, oplevelser samt erfaringer for livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>