Begynd til fodbold, fitness eller boksning på vores idrætsefterskole

Vores sportsefterskole i Midtjylland har med sikkerhed noget for enhver smag. Det er nemlig en alsidig efterskoleder kan prale af at have et bredt udvalg af forskellige fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og fokus er af denne grund naturligvis på forskellige sportsgrene. Du kan derfor blandt andet vælge imellem sportsgrene som for eksempel boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget andet end idræt og sport. I kraft af de smukke omgivelser tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan få chancen for at prøve både sjove og aktive linjefag – for eksempel outdoor og adventure.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, har du mulighed for i stedet at fokusere på for eksempel musik eller design. I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et sjovt og spændende år, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med efterskolens almindelige undervisning, er der også mulighed for at få et væld af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det kan både ske i form af de mange forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det vil både ske i form af de studieture og rejser, som skolen arrangerer men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to udlandsrejser. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne med outdoor som linjefag, chancen for at overnatte i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det endda eleverne på efterskolens Europalinje, der kommer til at stå for at planlægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at efterskolen faktisk er en en sportsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fokusfag, der interesserer dig – også selvom du ikke bryder dig om sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>